| 
 
 
 | 
Reyhanlı Armut Kompostosu | 
  | 
kuaför 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.09.2015 
Mesajlar: 20 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111174 
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2015 
2,052 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım kg armut
 
4-5 dal reyhan
 
1 su bardağı toz şeker
 
6 su bardağı su
 
 
Armutlar soyulur, kuşbaşı şeklinde doğranır. Su ve şeker ateşe konur, kaynayınca armut ve reyhan ilave edilir. Armutlar yumuşayana kadar pişirilir. Ocaktan alınır. Oda ısısında soğuyunca reyhan dalları içinden alınır. Kaselere paylaştırılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |