| 
 
| 
 
 
 | 
 
Reçelli pay | 
 
  | 
ayşeöztoprak 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.09.2007 
Mesajlar: 30 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc18028 
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2007 
3,607 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
8 kişilik Gerekli malzeme:
 
1 su bardağı sıvıyağ
 
1  su bardağı yoğurt
 
2 yumurta
 
1 paket kabartma tozu
 
6 su bardağı un
 
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
 
6 yemek kaşığı vişne reçeli
 
1 çay bardağı pudra şekeri
 
 
Yağ, yoğurt, yumurta, kabartma tozu ve unu karıştırarak yumuşak bir ham yoğurun. Hamuru üç parçaya bölün. Elinizle bastırarak her parçayı tepsi büyüklüğünde açın.
 
Ceviz ve reçeli karıştırın. Açtığınız hamurların her birinin üzerine sürün. Hamur rulo şeklinde sarıp 170 derec ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Pişince üzerine pudra şekeri serpip keserek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Reçelli pay Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |