| 
 
 
 | 
Radika Otlu Peynirli Bonfile Sarma | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc106908 
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2015 
1,730 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 yemek kaşığı margarin
 
450 gr bonfile (45 ince dilim)
 
400 gr domates
 
250 gr köy peyniri
 
100 gram radika otu
 
1 adet limon
 
Tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
 
100 gram radika otunu doğrayıp 2 yemek kaşığında kavurun.Soğuyunca içine 250 gram köy peynirini karıştırın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Kesme tahtasının üzerine 3 adet bonfile dilimini kenarları üst üste gelecek şekilde yerleştirin. Ortasına 1 tatlı kaşığı radika otu karışımını ekleyin. Kenarlarını katlayarak sarma haline getirin. Bu şekilde 15 adet daha sarma hazırlayın. 8 adet şişin her birine 2 adet sarma ve 3 adet domates dilimi yerleştirin. Şişleri yağlı pişirme kağıdıyla kaplı fırın tepsisine aktarıp tuz, karabiber ve limon suyuyla tatlandırın. Hazırladığınız şişleri önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika pişirin. Sarmaları radika otuyla servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |