50 gr İçim Tereyağı
 
25 gr Antep fıstığı, kabukları ayıklanmış
 
25 gr tuzsuz yer fıstığı
 
25 gr doğal fındık, kabukları ayıklanmış
 
2 adet kan portakalı
 
2 adet portakal
 
Yarım nar içi
 
 
Geniş bir tavada İçim Tereyağını eritin. Üzerine bütün kuruyemişleri ekleyerek devamlı karıştırmaya başlayın. Kuruyemişleri yakmadan dikkatlice kavurun. Üzerine bir tutam tarçın atarak tatlandırın. Portakalların kabuklarını soyun. Geniş ve ince halkalar halinde kesin. Geniş bir tabağa portakalları bir sıra dizin ve üzerine kavurduğunuz kuruyemişleri gezdirip nar serpin. Bir kat daha meyveleri dizin ve yeniden kuruyemiş ve narla süsleyin
 
 
 
  
 |