| 
 
| 
 
 
 | 
 
Portakallı Kabak | 
 
  | 
Fevziye Erman 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.12.2011 
Mesajlar: 41 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc70471 
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2011 
2,229 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg soyulmuş bal kabağı
 
1 su bardağı portakal suyu
 
2 su bardağı toz şeker
 
 
Düdüklü tencereye kabaklar konur. Üzerine  önce şeker sonra portakal suyu konur. Düdüklünün kapağı kapatılır. Pim çıktıktan sonra ateş kısılır, 5 dakika pişirilir. Soğuyunca servis yapılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Portakallı Kabak Tarifleri Meyve Tatlıları
 | 
 
 
 
 |