|
Portakal Yuvasında Avokadolu Enginar Kalbi |
|
ankastre
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.10.2012
Mesajlar: 31 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc82386
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2012
1,880 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 Gr. Konserve Enginar Kalbi
1 Demet Fesleyen
1 Demet Dereotu
1 Adet Avokado
2 Adet Havuç
3/4 Adet Bezelye
1 Adet Portakal
1 Adet Patates
3 Çorba Kaşığı Mayonez
Patatesi ve havuçları küp küp doğrayalım, bezelyelerle birlikte haşlayalım. Süzüp soğumalarını bekleyelim. Fesleğeni ve dereotunu incecik doğrayarak karışıma ekleyelim. Avokadoları da küp şeklinde doğrayıp ilave edelim. Son olarak mayonezi katıp karıştıralım. Portakalı yıldız şeklinde keselim. Mayonezli karışımımızı ortasına dolduralım. Konserve enginar kalbinin suyunu süzelim. Portakal yuvasının yanına yerleştirip servis edelim.
|
|