| 
 
| 
 
 
 | 
 
Portakal Soslu Puf | 
 
  | 
BILDIRCIN 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.04.2006 
Mesajlar: 95 Şehir: Berlin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3986 
Gönderme Tarihi: 22.May.2006 
2,845 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
100 gr Kuru Kayisi
 
2,5 Su Bardagi Portakal Suyu
 
2 Çorba Kasigi Margarin
 
2 Kahve Fincani Pudra Sekeri
 
1 Kahve Fincani Un
 
1 Yumurta
 
1 Çorba Kasigi Margarin
 
 
YAPILIŞ TARİFİ
 
Firini 200 derece isitin. Kayisilari dograyip 1 çorba kasigini ayirin. Kalanini
 
portakal suyu ile birlikte tavada 5 dakika kadar pisirip blenderden geçirin.
 
Margarin, seker, yumurta ve unu pürüzsüz bir karisim halini alana dek 2-3
 
dakika kadar karistirin. Yaglanmis 4 puding kalibina esit miktarlarda
 
paylastirip önceden isitilmis firina vererek 20 dakika kadar pisirin. Puding
 
kaliplarini ters çevirerek pisen yumusak kekleri düz servis tabaklarina alin.
 
Hazirladiginiz kayisili portakal sosunu isitip kaliplardan çikardiginiz sünger
 
görünümlü yumusak keklerin üzerine dökerek servis yapin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Portakal Soslu Puf Tarifleri Baton Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |