| 
 
| 
 
 
 | 
 
Portakal Püresi | 
 
  | 
orijin 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.04.2010 
Mesajlar: 34 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc50298 
Gönderme Tarihi: 11.Nis.2010 
10,010 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Kabuklarını soyup beyaz etli bölümlerini temizleyin. Küçük parçalara doğrayıp, dibi hafifçe yağlanmış tencerede 2 yemek kaşığı su ile pişirin. Elde ettiğiniz püreyi tatlılarınızda kullanabilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Portakal Püresi Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |