| 
 | 
| Portakal Aromalı Peynir Topları | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50184 Gönderme Tarihi: 09.Nis.2010
 1,759 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Malzeme:
 200 gram beyaz peynir
 20 gram Teremyağ
 2 adet portakal
 Süslemek için :
 Pulbiber
 
 Beyazpeyniri çukur bir kaba rendeleyin. Krem beyazpeynir ve oda ısısında yumuşamış Teremyağ’ı ekleyin. Krem haline gelinceye kadar karıştırın. Portakalları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra rendeleyin ve peynirli karışıma ekleyip karıştırın. Üzerini kapatıp buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra cevizden biraz daha küçük parçalara ayırıp top şeklinde toparlayın. İsteğe göre pulbiber, iri çekilmiş antepfıstığı içi ve kıyılmış yeşilliklere bulayıp marul eşliğinde servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |