|
|
Polenta |
 |
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc46347
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2010
1,719 defa indirildi / yazdırıldı
|
Mısır unu 2 Su Bardağı
Su 9 Su Bardağı
Komili Sızma zeytinyağı 1 Yemek Kaşığı
Tuz - karabiber
Derin bir tencereye suyu ve Komili Sızma zeytinyağını koyup, kaynatın.
Kaynayan suya bir çırpıcı yardımı ile karıştırarak mısır ununu ekleyin.
Püre kıvamına gelene kadar kısık ateşte pişirip, tuz - karabiber ile baharatlandırdıktan sonra et veya balık yemeklerinin yanında garnitür olarak servis ediniz.
|
|
Polenta Tarifleri Komili Yemek Tarifleri
|
|