| 
 
| 
 
 
 | 
 
POCHE MORNAY (FRANSA) | 
 
  | 
rikkat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.05.2007 
Mesajlar: 380 Şehir: Çankaya - Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc15187 
Gönderme Tarihi: 07.Haz.2007 
2,071 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kişi İçin MALZEME :
 
1   dilim küçük tost ekmek (taze kızarmış) 
 
1  adet yumurta 
 
3 çorba kaşığı sos morney 
 
1   çorba kaşığı rende gravyer yoksa kaşer
 
 
YAPILIŞI :
 
Kızarmış ekmeği bir yumurta sahanına koyunuz 
 
Yumurtanın üzerini İki parmak kapatabilecek kadar kaynar sirkeli suya yumurtayı kırıp üç dakika haşlayınız, bîr kevgirle susuz olarak tost ekmeğinin üzerine çıkarınız
 
Yumurtanın üzerine sos mornay ve rende peyniri koyup üzeri kızarıncaya kadar bir kaç dakika fırında veya salamandrada kızartıp servis ediniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
POCHE MORNAY (FRANSA) Tarifleri Fransız Yemekleri
 | 
 
 
 
 |