|
|
Piyaz |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc54557
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2010
2,140 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
400 gr. kuru fasulye
750 ml. su
1 adet soğan
2 adet domates
1 adet sivri biber
4 dal maydanoz
1 adet limonun suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
1 gece önceden suda bekletip yumuşattığınız kuru fasulyeleri 750 ml. su ile NutriCook tenceresine koyun ve kapağını kapatın.
Akıllı kontrol saatini 20 dakikaya ayarlayın. 2. programı seçin. Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur. İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin. Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar.
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın. Soğanları soyup piyazlık doğrayın. Maydanoz yapraklarını saplarından ayırıp incecik kıyın. Domates ve biberleri küçük küpler halinde doğrayın. Kuru fasulye, soğan, domates, biber ve maydanozu bir karıştırma kasesine alın; limon suyu, zeytinyağı, sirke, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.
|
|
Piyaz Tarifleri Tefal Yemek Tarifleri
|
|