Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Cordon Bleu Tarifleri > Pithivier (1 adet - 538 defa bakıldı)

Pithivier


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pithivier

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc162905
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2022
390 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.acunn.com

Tart Hamuru için:
250 Gr un
5 Gr tuz
150 Gr küp küp kesilmiş soğuk tereyağı
30 ml su
1 yumurta
İçi için:
Kuzu göbeği mantarı (morel mantarı)
Sıtake mantarı
Porcını mantarı
Sığır dili mantarı
Sarı kız mantarı
Kestane mantarı
İstiridye mantarı
Kültür mantarı
Truf mantarı
Kuru soğan
Sarımsak
Zeytinyağı
Tarhun otu
Taze soğan
Krema
Beyaz üzüm sirkesi
Tuz
Karabiber
Mantar jus içi:
Kuzu göbeği mantarı (morel mantarı)
Sitake mantarı
Porçini mantarı
Sığır dili mantarı
Sarı kız mantarı
Kestane mantarı
İstiridye mantarı
Kültür mantarı
Az tuzlu soya sos
Tereyağı
Sebze suyu
Karabiber
Sarımsak
Zeytinyağı

Un ve tereyağını karıştırma kabına alıp ekmek kırıntısı gibi olana kadar çok fazla yoğurmadan karıştırın diğer malzemeleri ekleyip hızlıca karıştırıp 20 dk kadar buzdolabında dinlendirin.
Kuru soğanları yemeklik doğrayın. Geniş bir tencereye alarak renk alana kadar pişirin sarımsağı doğrayıp ekleyin.
Tüm mantarları temizleyip ince ince doğrayın
Pişme önceliğine göre sırasıyla tencereye ilave edip pişirmeye devam edin. Tüm mantarlar piştiğinde beyaz üzüm sirkesi ekleyerek sirkeyi çektirin. Kremayı ve tuz karabiberi ekleyin. En son ince kıydığınız taze soğan ve tarhun otunu ekleyip soğumak için bir kenara alın. Soğuduğun da içerisine rende gouda peynirini ilave edin.
Tüm mantarları temizleyip ince ince doğrayın geniş bir tavada zeytinyağı ile soteleyin sarımsağı ekleyin. Az tuzlu soya sosu ekleyip çektirin. Sebze suyunu ekleyin değirmen karabiber ekleyip kısık ateşte pişirmeye devam edin en son tereyağı ile bağlayarak ocaktan alın.
Tart hamurunu merdane yardımı ile açın çember yardımı ile yuvarlak kesin. Hazırlamış olduğunuz iç harcını derin bir kaseye alarak iyice sıkıştırıp üzerini düzeltin. Tart hamurunun üzerine kase ile ters çevirin. Milföy hamurunu merdane yardımı ile hafif unlayarak açın kaseyi kaldırıp milföy hamuru ile içinde hava kalmayacak şekilde üzerini kapatın. Kenarlarını bıçak yardımı ile kesin. Yumurta sarısı ve pekmezi karıştırın. Milföy hamurunun üzeri iyice kaplanacak şekilde her yerine sürün bıçak yardımıyla üzerinde 2 cm aralıklarla çizikler atın. En üstünü küçük bir duy ile delin. 180 derece fırında 20 dakika pişirin.






Pithivier Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(1 adet Pithivier 538 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort