http://www.verita.com.tr
 
 
Yarım kilo Verita Kuşkonmaz (kesilmiş)
 
1 su bardağı galeta unu
 
Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
 
Tuz
 
Karabiber
 
Yarım su bardağı un
 
2 adet çırpılmış yumurta
 
 
Fırını önceden 200°Cde ısıtın. Yağlı kağıdı tepsiye yerleştirin. Büyük bir kapta, galeta ununu ve parmesanı karıştırarak tuz ve karabiberle tatlandırın. Kuşkonmazı önce una, sonra yumurta içine daldırın ve en son galeta unu karışımına bulayın. Galeta ununa bulanmış kuşkonmazları, önceden hazırlanmış olan yağlı kağıt üzerine tek kat olacak şekilde yerleştirip fırına verin ve 10-12 dakika kadar pişirin. Hemen servis yapın.
 
 
 
  
 |