Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Pişirme Yöntemleri ve Sağlığımız


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pişirme Yöntemleri ve Sağlığımız

Pınar Kutlu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.10.2008
Mesajlar: 42
Şehir: Sinop
Kısa URL: https://ml.md/lc29348
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2008
2,005 defa indirildi / yazdırıldı




En az zararlı olanından en zararlısına doğru da, pişirme yöntemlerini şöyle sıralayabiliriz:

• Kısık ateşte, çelik tencere içinde, kendi suyuyla veya bir miktar bitkisel yağla, domates ve soğan ilavesiyle üstü kapalı olarak pişirme.
• Fırında pişirme. Çok sıcak havanın dolaşmasıyla sağlanan bu yöntemi sık kullanmayın.
• Izgarada pişirme yönteminde besinler yine kendi suyuyla veya pek az yağla ateşte pişirilir. Yine ifrata kaçmamakta yarar var.
• Kızartma, kızgın bitkisel yağ içinde pişirmek demektir. En zararlı yöntem olup, özellikle yağı yakma-maya dikkat edin. Sık kullanmamakta yarar var
• Haşlama pişirmede besin, kaynar suyun içine atılarak bir süre pişirilir. Fakat besleyici özelliklerinin çoğu bu sırada yok olur.
• Düdüklü tencerede pişirme. Besinler çok çabuk pişer, ama besinlerin en büyük değer kaybına uğradıkları yöntemdir.






Pişirme Yöntemleri ve Sağlığımız Tarifleri Sağlık Konuları



(1 adet Pişirme Yöntemleri ve Sağlığımız 40,514 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort