| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pisi Balığı Simidi | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc84462 
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2012 
2,808 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram pisi balığı filetosu
 
3 çorba kaşığı un
 
2 adet yumurta
 
1 çay bardağı susam, tuz
 
Kızartmak için: 
 
Sıvıyağ
 
 
Pisi balığı filetosunu 1 parmak uzunluğunda şeritler halinde doğrayın ve tuzlayın. Şeritleri halka haline getirin. Halkaları önce una sonra çırpılmış yumurtaya batırın. En son susama bulandıktan sonra kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pisi Balığı Simidi Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |