Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hatay Yemekleri > Pişi (Alanya Antalya) (1 adet - 3,550 defa bakıldı)

Pişi (Alanya Antalya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pişi (Alanya Antalya)

hemşiranım
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.10.2019
Mesajlar: 38
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc146210
Gönderme Tarihi: 10.Ekm.2019
17,288 defa indirildi / yazdırıldı




http://alanya.bel.tr

3 su bardağı yoğurt
1 su bardağı süt
3 Adet yumurta
1-2 çay bardağı sirke
1,5 tatlı kaşığı karbonat
1,5 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Hamur yoğurmak için:
1,5 çay bardağı sıvı yağ
Kızartmak için:
Sıvı yağ

Sirke, karbonat ve un hariç tüm malzemeler karıştırılır.
Karıştırılan malzemeye karbonat eklenir, karıştırılmadan üzerine sirke eklenir ve karıştırılır.
Aldığı kadar un eklenerek hamur yapılır. (Hamur, kulak memesi yumuşaklığından biraz sert olmalıdır.)
Elde edilen hamura 1,5 çay bardağı sıvı yağ eklenerek hamur yağı tamamen alana kadar yoğurma işlemi devam eder.
Elde edilen hamurdan küçük küçük bezeler yapılır ve kızartılmak üzere açılır. Açılan hamur kızgın yağda kızartılır ve servisi yapılabilir.

Not: Bol yağda kızarırsa pişiler güzel kabarır. Hamur 1 saat dinlendirilmeli. Dinlendirilirken hamurun üzerinin kurumaması için streç film çekilmeli.







Pişi (Alanya Antalya) Tarifleri Hatay Yemekleri



(1 adet Pişi (Alanya Antalya) 3,550 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort