| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pishije | 
 
  | 
Toprak Baba 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.02.2016 
Mesajlar: 35 Şehir: Isparta | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114702 
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2016 
1,622 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.arnavutum.com
 
 
Hamur için:
 
1 kg un
 
3 yumurta
 
1 kibrit kutusu kadar maya
 
50 gr yoğurt
 
İçi için:
 
250 gr kıyma
 
3 baş soğan
 
1 çay kaşığı karabiber
 
Az margarin
 
Kızartmak için:
 
Sıvıyağ
 
 
Hamur kulak memesi yumuşaklığında tutulur, hamur kabarması için sıcak ortamda bekletilir.
 
Bu arada iç malzemesi hazırlanır, soğanlar kavrulur, içine kıyma ilave edilir, kıyma beyaz bir renk aldıktan sonra yarım kaşık şalça ilave olur, biraz daha kavrulduktan sorna karabiber eklenir.
 
Hamur kabardıktan sonra çeviz büyülüğünde parçalara ayrılır.
 
10 cm. çapında parçalar açılır ve içlerine hazırlanan iç malzeme konur sıvı yağda kızartılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pishije Tarifleri Arnavut Yemekleri
 | 
 
 
 
 |