| 
 
 
 | 
Pirinçli Dondurulmuş Meyveler | 
  | 
necmiyeturk 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.04.2006 
Mesajlar: 70 Şehir: Dikmen/Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2929 
Gönderme Tarihi: 30.Nis.2006 
2,585 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 su bardağı hafif haşlanmış pirinç 
 
2 adet büyük boy şeftali
 
100 gr çilek 
 
100 gr vişne 
 
2 adet elma
 
1 paket kremşanti 
 
1/2 su bardağı süt
 
1 çay kaşığı tarçın
 
 
Önce şeftalilerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Vişne ve çileklerin sap kısımlarını temizleyip iyice yıkayın. Elmaları yıkayıp kabuklarını soymadan içlerini oyup çekirdek kısımlarını temizleyin. Bir kasenin içinde haşlanmış pirinç, süt ve krem şantiyi karıştırıp krema haline getirin. İçine doğramış olduğunuz şeftali, çilek ve vişneleri ekleyip karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu meyve salatasını içleri oyulmuş elmaların içlerine doldurun. Üzerlerine tarçın serpiştirip 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın. Soğuk olarak servis yapabilirisiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |