Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Pırasalı Havuçlu Çanta Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pırasalı Havuçlu Çanta Poğaça

emaye
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.06.2016
Mesajlar: 25
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc117509
Gönderme Tarihi: 12.Haz.2016
1,368 defa indirildi / yazdırıldı




Gülten Özdemir

1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı eritilmiş margarin
1 adet yumurta
1 paket çeşnili hamur kabartma tozu
Tuz
Un
İç harcı için:
2 adet pırasa
1 adet orta boy havuç
2 yemek kaşığı sıvı yağ
½ demet dereotu
½ demet maydanoz
Tuz
Karabiber
Pul biber
Üzeri için:
1 adet yumurtanın sarısı

Pırasalar ayıklanıp küçük küçük miniğe yakın doğrayıp yıkayıp süzülmesi için bekletelim. Pırasalar süzülürken havucu kazıyıp rendeleyelim bir tavaya sıvı yağı koyup süzülen pırasalarla beraber havuçları iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 7-8 dakika arada bir karıştırarak pişirelim. Soğuması için ocaktan alalım tuz ve baharatlarla beraber küçük doğranmış maydanoz ve dere otunu ekleyip karıştıralım ve tamamen soğumaya bırakalım. Bu soğurken hamurunu yoğuralım tüm malzemeleri ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayalım. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bir parça alıp yada hepsi eşit olsun diyorsanız büyük bir parça alıp merdane yardımıyla poğaça olacak kalınlığında açıp küçük bir kaseyle keselim. İstediğimiz kadar iç harcı koyup ve yarım ay şeklini vererek kapatalım ve bir çatalın ucuyla bastıralım. Eğer çanta yapacaksanız hamurdan biraz koparıp burma yaparak sapını oluşturun. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında pişirin.







Pırasalı Havuçlu Çanta Poğaça Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Pırasalı Havuçlu Çanta Poğaça 10,532 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort