Pınar Milföy
1/4 Demet Maydanoz
1 Yumurta
2 Yemek Kaşığı Pınar Labne
4 Dilim Pınar Hindi Füme
50 Gram Pınar Taze Kaşar
50 Gram Pınar Krema
Tuz
Karabiber
Kiş kalıplarının içlerini her tarafına gelecek şekilde yağlayın.
Milföyleri içine oturtup kenarlarını iyice yerleştirin.
Bir çatal yardımı ile tabanında delikler açın.
Bu işlem çok fazla kabarmalarını engelleyecektir.
Kalıpları ön pişirme yapmak için önceden ısıtılmış 180 derece fırında 6 dakika pişirin.
Pişen milföylerin ortalarına kaşık yardımı ile bastırıp, iç harcı için hazne yaratın.
Labne, krema, yumurta, karabiber ve tuzu çırpın. Kaşar, maydanoz ve hindi fümeleri küp küp doğrayıp ilave edin.
Hazırladığınız labneli harcı kişlerin içine kenarlarına gelmeyecek şekilde yerleştirin.
Tekrardan 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
Sıcakken servis edin.
|