| 
 
 
 | 
Pınar Labneli Elmalı Toplar | 
  | 
Yemek Tarifleri 
Robot 
 
Kayıt: 18.06.2006 
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye | 
Kısa URL: https://ml.md/lc60687 
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2011 
2,657 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Şeyda İpek Doğan
 
 
2 elma
 
4 00gr pötibor bisküvi
 
1 yemek kaşığı şeker
 
1 çay kaşığı tarçın
 
1 kutu pınar labne
 
yarım su bardağı fındık
 
bulamak için hindistancevizi ,fıstık vb
 
 
Elmayı rendeleyin ve şeker+tarçın katarak suyunu çekene kadar pişirin.
 
İri kıyılmış fındığı da ilave edin ve ocaktan alın.
 
Bisküvileri elinizle kırın ve ılıyan elmaya ilave edin.
 
İyice yoğurun ve pınar labnei ilave edin yine yoğurun ve ele yapışmayan bir kıvam elde edin.
 
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve yuvarlayın.
 
Hindistancevizine bulayarak kâğıt kalıplarda ya da kürdan batırarak dolapta dinlenmeye alın.
 
2–3 saat dinlendikten sonra servis edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |