|
Pınar Labneli Ayva Tatlısı |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60686
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2011
2,346 defa indirildi / yazdırıldı
|
Dilek Ürün
4 adet ayva
toz şeker
2 çay bardağı su
pişirmek için ise düdüklü tencere
Ayvaları soyalım, ortadan ikiye ayıralım ve içindeki çekirdekleri çıkartalım (onları da içine atalım renk vermesi için) düdüklümüze dizelim üzerlerine 1 çay bardağı toz şeker koyalım ve 2 çay bardağıda su koyup düdüklümüzün ağzını kapatalım. Düdüğü çıktıktan 10 dk. sonra altını söndürelim. Soğuduktan sonra üzerine bol pınar lebnemizi koyduktan sonra afiyetle yiyelim.
|
|