| 
 
| 
 
 
 | 
 
Piliç Rulo | 
 
  | 
makaron 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.12.2015 
Mesajlar: 21 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113318 
Gönderme Tarihi: 09.Arl.2015 
1,487 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği
 
 
3 Çorba Kaşığı (100 Gr) Margarin
 
4 Adet Piliç Bonfile
 
6-7 Dal Maydanoz
 
2 Çorba Kaşığı Limon Suyu
 
2 Adet Yumurta
 
1 Su Bardağı Galeta Unu
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Margarini bir kaba alarak içine limon suyu ve kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın. Bu karışımdan 1 çorba kaşığı ayırın. Hafif dövülmüş piliç bonfileleri tuz ve karabiber ile tatlandırın. Hazırladığınız maydanozlu karışımdan piliç bonfilelerin üzerine sürüp, rulo yapın. Yumurtaları tuz ve karabiberle bir kapta çırpın. Ayrı bir kaba da galeta ununu koyun. Piliç ruloları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp fırın kabına yerleştirin. Üzerine ayırdığınız 1 çorba kaşığı margarinli karışımı koyun ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
 
 
Püf Noktası: Tavuğu daha kolay rulo yapmak için eti hafif döverek inceltin. Yaptığınız ruloların açılmasını önlemek için de kürdanla tutturabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Piliç Rulo Tarifleri Tavuk Yemekleri
 | 
 
 
 
 |