Kısa URL: https://ml.md/lc43098
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2009
5,200 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet Lezita Piliç Biftek
1 su bardağı süt
2 adet Lezita büyük boy yumurta
2 çorba kaşığı un
50 gr taze kaşar peyniri
1 tutam tuz
Kızartmak için sıvıyağ
Lezita piliç biftekleri bir kaseye alıp üzerine bir bardak kadar süt ilave edin ve yarım saat bekletin. Bir kapta yumurtaları unla çırpın. Kaşar peynirini ince kıvamda rendeleyip yumurtalı karışıma ekleyin. Bir tutam tuz serpip karıştırın.
Etleri sütün içinden alın ve kağıt havlu üzerine çıkarıp kurulayın. Tavada sıvıyağı kızdırın. Etleri birer birer alıp hazırladığınız yumurtalı peynirli karışıma her iki yüzünü de bulayın ve kızgın yağda pişirin. Sıcak olarak servis yapın.