| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pideli Çökertme | 
 
  | 
Doğa 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.08.2006 
Mesajlar: 52 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc78290 
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2012 
2,430 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 büyük ramazan pidesi
 
500 gram bonfile et
 
1 soğan
 
1 havuç
 
3 kırmızıbiber
 
4 yeşilbiber
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
3 çorba kaşığı sıvı yağı
 
Tuz, karabiber, kimyon, kekik
 
1 kase sarımsaklı yoğurt
 
 
Etleri çok ince uzun şeritler halinde doğrayın. Tavada yağ ile birlikte kavurun. Suyunu çekince içine doğranmış biberleri, havucu ve soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin. Son olarak baharatları da ekleyip 5 dakika daha pişirin. Pideyi ortadan ikiye bölüp ısıtın. Pideleri servis tabağına alın ve üzerine etleri kenarlarına da sarımsaklı yoğurtlarla süsleyip ikram edin. Pideler ister bütün isterseniz de küp küp doğranıp hazırlanabilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pideli Çökertme Tarifleri Çöp Şiş Tarifleri
 | 
 
 
 
 |