| 
 
| 
 
 
 | 
 
PEYNİRLİ GİŞ (FRANSA) | 
 
  | 
rikkat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.05.2007 
Mesajlar: 380 Şehir: Çankaya - Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc15311 
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2007 
2,174 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
OUICHE AU FROMAGE
 
 
HarçA:
 
625 gr. süt (3 su bardağı)
 
yarı krema yarı süt
 
200 gr. rende gravyer peyniri (4 su bardağı)
 
4 bütün yumurta
 
Az tuz, 
 
bir çimdik karabiber
 
Az rende hindistancevizi
 
 
HarçB :
 
750 gr. süt (3 su bardağı ve 3 kahve fincanı)
 
4 bütün yumurta ve 2 sarı yumurta
 
2 çorba kaşığı tepeleme dolu un (30 gr.)
 
200 gr. rende gravyer (4 su bardağı)
 
Az tuz, az rende hindistancevizi
 
Bir çimdik kırmızı biber
 
 
YAPILIŞI :
 
Yukardaki A veya B deki malzemelerden arzu ettiğiniz birisinin bütün malzemelerini bir kaba koyup bir çırpma teli ile iki üç dakika karıştırınız
 
Hafif un serperek bir merdane île pat brize hamurunu iki üç milim kalınlığında açınız
 
Yirmiiki -yirmibeş santim kutrunda bir tepsinin veya bir çemberin içini hamurla kaplayınız, hazırladığınız harcı içine döküp orta hararetli fırında otuzbeş - kırkbeş dakika pişirip fırından çıkarınız ve servis ediniz
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
PEYNİRLİ GİŞ (FRANSA) Tarifleri Bavaruaz Tarifleri
 | 
 
 
 
 |