| 
 
 
 | 
Peynir Soslu Morina Izgara | 
  | 
zühre 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.01.2011 
Mesajlar: 25 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc59513 
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2011 
2,086 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kg morina balığı filetosu
 
ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı
 
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
 
Peynir sosu:
 
200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri
 
2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber
 
2 çay kaşığı hardal
 
4 çay kaşığı acılı sos
 
1 su bardağı maden suyu
 
 
Morina Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kıtılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Önceden hazırladığınız peynir sosu ile birlikte servis yapın.
 
Peynir sosu: Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |