https://multicooker.com
 
 
Alabalık  500 gr (1 adet)
 
Domates  50 gr
 
Soğan  30 gr
 
Zeytin  20 gr
 
Peynir  10 gr
 
Taze dereotu  10 gr
 
Tuz
 
Baharatlar
 
 
Balıkların pullarını ve kılçıkları temizleyin, iyice yıkayın, sonra balığın içini temizleyin. Domatesleri ve soğanı 0,5 cmlik küpler şeklinde kesin, yeşilliği bıçakla doğrayın, peyniri iri rendeleyin. Domates, peynir, yeşillik, soğan ve zeytini karıştırın, bu karışımla balığı doldurun ve tuz ile baharatları sürün. Bu şekilde hazırlanan balığı çift katlı alüminyum mutfak folyosuna sarın ve çok fonksiyonlu pişiricinin içine yerleştirin. Kapağı kapatın. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu HAMUR İŞİ pişirme süresini 45 dakika olarak ayarlayın ve Başlat tuşuna basın. Çalışma modu bitene kadar pişirin.
 
 
 
  
 |