| 
 
| 
 
 
 | 
 
PESEMEN SOSLU TAVUK | 
 
  | 
nurnur 
Editor 
 
  
Kayıt: 29.07.2005 
Mesajlar: 300 Şehir: Bahçelievler ANKARA | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2839 
Gönderme Tarihi: 29.Nis.2006 
2,922 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
 
4 kişilik 
 
1-400 gr but
 
2-100 gr un
 
3-400 gr yoğut
 
4-2 adet yumurta sarısı
 
5-50 gr tereyağı
 
6-çiçek yağı
 
7-1 adet havuç
 
8-1 adet limon
 
9-1 lt su
 
10-yeteri kadar tuz
 
11-100 gr süt
 
 
 
HAZIRLANIŞI
 
 
İlk olarak tavuklar haşlanıp (yaklaşık 30 dak) fırın tepsisine çıkarılır. Derin bir tencerede, tereyağı ile çiçek yağı eritilip un ile kavrulur. 5-10 dak. soğumaya bırakılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
PESEMEN SOSLU TAVUK Tarifleri Hindi Tarifleri
 | 
 
 
 
 |