| 
 | 
| Pekmez Yağlaşı Tatlısı (Ordu) | 
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc110850 Gönderme Tarihi: 21.Ağu.2015
 5,612 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
 2 su bardağı üzüm pekmezi
 Aldığı kadar mısır unu
 Kaymak
 
 2 su bardağı pekmezi sulandırırız. Sulandırılmış pekmezin içine aldığı kadar mısır unu ilave ederiz. Muhallebi kıvamına gelene kadar kısık ateşte pişirip, servis tabağına alırız. Üzerine kaymak koyarak servise sunulur.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |