| 
 
 
 | 
Pazılı Sucuklu Milföy Böreği | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113773 
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2015 
1,512 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
10 adet milföy hamuru
 
1 demet pazı
 
2 adet közlenmiş kırmızı biber
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
1 yemek kaşığı sıvıyağ
 
1 tutam kırmızıbiber
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
Üzeri için;
 
1 adet yumurta sarısı
 
10-15 adet dilimlenmiş AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
 
1 Milföy hamurları buzunun çözülmesi için oda sıcaklığında bekletilir.
 
2 Pazılar yıkanıp sıcak suda çok az haşlanır ve yemeklik doğranır.
 
3 Közlenmiş biberler dilimlenir ve pazılarla birlikte yağda sote yapılır.
 
4 Tuz ve baharatlarla tatlandırılıp soğumaya bırakılır.
 
5 Milföylerin ortalarına iç malzeme paylaştırılır.
 
6 Köşeler ortada toplanarak şekil verilir.
 
7 Üzerine yumurta sarısı sürülür ve ortasına AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK dilimleri yerleştirilir.
 
8 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirilir.
 
9 Sıcak olarak servis yapılır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |