| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pazılı Somon | 
 
  | 
yuvam 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 06.01.2016 
Mesajlar: 19 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113991 
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2016 
1,858 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet somon fileto
 
1/2 çay kaşığı tuz
 
1/2 çay kaşığı karabiber
 
Yarım boğum maydanoz
 
Yarım boğum dereotu
 
2 demet pazı
 
1/4 fincan çam fıstığı
 
Ilık suda on dakika batırılmış 1/4 fincan kuru üzüm
 
15 gr eritilmiş tereyağı
 
 
Öncelikle somonları 1 saat öncesinden eritilmiş tereyağı, tuz, karabiber ile iyice marine edin ve dinlendirin. Daha sonra somonları buharda pişirin ve tam olarak pişmesine 5 dakika kala pazıları ekleyin, 5 dakika daha pişirin ve sonra pazıları servis tabağına yerleştirin üstüne somon filetosunu aktarın, çam fıstığı, kuru üzümü üzerinde gezdirip süsleyin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pazılı Somon Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |