| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pazılı Palamut | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc96523 
Gönderme Tarihi: 11.Mar.2014 
1,710 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet dilimlenmiş palamut
 
Yarım demet pazı
 
1 demet maydanoz
 
2-3 diş sarımsak
 
Tuz
 
Karabiber
 
Kırmızıbiber
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
1 çay bardağı su
 
 
Dilimlenmiş palamut balığını yıkayıp süzün. Bir tencerede 2-3 su bardağı su kaynatın. Kaynattığınız bu suda pazı yapraklarını 5 dakika bekletin. Bu arada maydanozu yıkayıp ince kıyın, içine ezilmiş sarmısak, tuz, karabiber ve kırmızıbiberi ekleyip karıştırın. Bu karışımı iki adet palamut diliminin arasına koyun ve suyunu süzdüğünüz 1 büyük veya 2 küçük pazı yaprağına sarın. Tencereye dizip, üzerine tereyağını yayın. 1 çay bardağı suyu ekleyip, 15 dakika orta ateşte pişmeye bırakın. Sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pazılı Palamut Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |