| 
 
| 
 
 
 | 
 
Patlıcanlı Sultan Kebabı | 
 
  | 
başlangıç 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.12.2011 
Mesajlar: 90 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc76931 
Gönderme Tarihi: 18.Haz.2012 
1,967 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 Yemek Kaşığı Sana Klasik
 
600 gr bonfile
 
4 Çorba Kaşığı zeytinyağı
 
1 Adet kuru soğan
 
 
Bonfileleri dikine ince uzun dilimleyin.Tuz, karabiber, 4 çorba kaşığı zeytinyağı ve kuru soğan suyu karışımı ile yarım saat marine edin.Çöp şişlere rulo yayıp takın. Lavaş ekmeklerini rulo şeklinde sarın.Bıçakla 2 santim kalınlığında kesin.Çöp şişlere rulo yapıp, takın.Patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyun.irice kıyarak sanayağında sote edin ve servis tabağına yayın.Üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün.Bu arada ekmekleri ve bonfileyi üzerlerine sanayağı sürerek ızgarada pişirin.Ekmekleri şişleriyle birlikte yoğurdun üzerine yerleştirin.Domates sosunu ekmeklerin üzerine gezdirin. Etleri de koyduktan sonra servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Patlıcanlı Sultan Kebabı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |