Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Açma Tarifleri > Patatesli Sarma Poğaça (1 adet - 13,667 defa bakıldı)

Patatesli Sarma Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patatesli Sarma Poğaça

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc106872
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2015
1,683 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı süt
1 çay bardağı erimiş margarin
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı maya
2 çay kaşığı tuz
3 çay kaşığı şeker
3,5 su bardağı un
3 adet patates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı margarin
1 tattlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Yumurta sarısı hariç tüm Hamur malzemelerini karıştırıp yoğurun, Hamuru 4 bezeye ayırın, her bezeyi yarım cm. kalınlığında yuvarlak açın. Bir hamurun üzerini erimiş margarin ile yağlayıp diğer hamuru kapatın. Dört tarafından içe doğru katlayarak kare olmasını sağlayın. Diğer iki bezeyi de aynı şekilde kare haline getirin. Buzdolabında 1-2 saat bekleterek iyice soğutun. Bu arada soğanı margarinle kavurun, tuz ve karabiberi ekleyin. haşlanan ve rendelenen patatesi ilave edip karıştırın, patatesli harcı soğumaya bırakın
Soğuyan kare hamurları 16 eşit kare olacak şekilde kesin. Her kareyi dikdörgen olacak şekilde oklava ile açın. İstediğiniz iç malzemeyi koyarak sarın, üzerine yumurta sarısı sürüp, 180 derecede ısınmış fırında altı ve üzeri kızarıncaya kadar pişirin.







Patatesli Sarma Poğaça Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Patatesli Sarma Poğaça 13,667 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort