| 
 
 
 | 
Patatesli Hamur Kızartması | 
  | 
çok şey bilen adam 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.05.2019 
Mesajlar: 46 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc151530 
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2020 
968 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 su bardağı un
 
2 patates
 
Tuz
 
Su
 
Kızartmak için ayçiçek yağı
 
 
Patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın. Kabuklarını soyup içlerini ezin. Un, tuz ve yumuşak bir hamur elde edene kadar su ekleyip yoğurun. 15-20 dakika dinlenmeye bırakın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp ayçiçek yağında kızartın. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |