| 
 
 
 | 
Patatesli Fındıklı Kaşarlı Kanapeler | 
  | 
Baho 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2015 
Mesajlar: 23 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112519 
Gönderme Tarihi: 06.Kas.2015 
1,531 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kilo minik patates
 
1 bardak kaşar rendesi
 
1 bardak dövülmüş fındık
 
1 demet kıyılmış maydanoz
 
100 gram margarin
 
1 kaşık tuz - karabiber
 
Yeteri kadar sıvı yağ
 
100 gram beyaz peynir
 
Yeteri kadar renkli kürdan
 
 
Patatesleri iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan kızgın yağda iyice kızartın.
 
Daha sonra havlu kağıdın üzerine alıp bir kaşık yardımı ile zedelemeden içini boşaltın.
 
İçerisine rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiber fındık ve margarin koyup önceden ısıttığınız fırında peynirler eriyene kadar pişirin.
 
Kıyılmış maydanoz ile süsleyerek kürdan batırıp servis yapın
  
 | 
 
 
 
 
 
 |