Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Patatesli Biberli Hindi (1 adet - 8,313 defa bakıldı)

Patatesli Biberli Hindi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patatesli Biberli Hindi

tarifsayar
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 04.10.2016
Mesajlar: 26
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc120106
Gönderme Tarihi: 06.Ekm.2016
996 defa indirildi / yazdırıldı




10 adet küçük boy patates
2 adet kuru soğan
2 dal yeşil soğan
3 diş sarımsak
1,5 çay kaşığ tuz
1,5 çay kaşığ kekik
1,5 çay kaşığ Karabiber
2 yemek kaşığ yağ
6 yemek kaşığ Sıvı yağ
8 adet Çarliston biber
600 g Hindi eti

Öncelikle küçük boy patatesleri yıkayıp kabuklarını soymadan haşlıyoruz. Haşlanmış patatesleri soğuması için soğuk suya bırakıyoruz. Yoğurma kabımıza soğanı rendeliyoruz. Yeşil soğanımızı, sarımsağımızı incecik kıyıyoruz. Soğumuş patateslerin kabuğunu soyup ilave ediyoruz ve elimizle mıncıklayarak,az parçacıklı kalacak şekilde eziyoruz. Tuz ve karabiber ilave edip, yoğuruyoruz. Kızartma tavamıza yağ koyup kızdırıyoruz. Patatesli harcı tavaya sıkıca yayıyoruz. Yavaş ateşte tavayı eşit çevirerek kızartıp, tavamızın kapağıyla ters düz çevirip, diğer yüzünü de kızartıyoruz. Etimizi ince yapraklar şeklinde doğruyoruz. Tavamıza sıvı yağ koyup kızdırıyoruz. Etlerimizi ilave edip,suyunu çekene kadar karıştırarak kavuruyoruz. Kekik ilave edip, hafif pembeleşince servis tabağımıza alıyoruz.Çarliston biberlerimizi de kızartıp servis tabağımıza ekliyoruz. Hazırladığımız patates kızartmasını pasta dilimi gibi dilimleyip,tabağımıza alıp servis ediyoruz.






Patatesli Biberli Hindi Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Patatesli Biberli Hindi 8,313 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort