| 
 
 
 | 
Patatesler Üzerinde Beşamel Soslu Piliç | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc167309 
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2022 
322 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet orta boy patates
 
4 adet piliç fileto
 
150 gr beşamel sos
 
100 gr rende kaşar peyniri
 
 
Piliç filetoları küpler halinde doğrayın. Tuz ve karabiber ile harmanlayıp tavada Orkide Ayçiçek yağında kızartın.
 
Patatesleri soyup ortadan ikiye bölün. İçlerini bir kaşık ile oyarak orta ateşte, bol yağda yaklaşık 10 dakika kızartın.
 
Kızarmış piliç filetoları patateslerin üzerlerine paylaştırın. Her fileto üzerlerine beşamel sos dökün. Kaşar peyniri ve kırmızı toz biber döküp önceden ısıtılmış fırında 15 dakika kızartın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |