Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Patates Kızartmalı Hindi Kavurma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patates Kızartmalı Hindi Kavurma

yurttan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 21.09.2016
Mesajlar: 20
Şehir: Tiran
Kısa URL: https://ml.md/lc119793
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2016
1,376 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 kg kuşbaşı doğranmış hindi eti
3 yemek kaşığı yağ
1 tutam tuz
1 tutam kararbiber
1 tutam kekik
1 tutam pulbiber
3-4 adet orta büyüklükte taze elma patates
100 gr sıvı yağ

Öncelikle kuşbaşı doğranmış hindi etimizi tencereye alıp üstünü hafif geçecek kadar su ile doldurup, suyunu çekinceye kadar orta ateşte pişiriyoruz.
Et suyunu çektikten sonra, sıvı yağ ile birlikte kızarıncaya kadar kavuruyoruz. Etin üstüne tuz, kararbiber, kekik ve pul biber de ekleyerek ( Tüm baharatların ölçüsü tamamen arzunuza kalmıştır) bir 5 dakika daha kavuruyoruz ve servis alıyoruz.
Taze elma patateslerimizi kabuklarıyla beraber bir güzel yıkıyoruz. ( kabukların üzerinde herhangi bir şey kalmaması için yarım saat suda bekletebilirsiniz )
Yıkadığımız patatesleri havlu kağıt ile kuruladıktan sonra yine kabuklarıyle beraber elma dilimi yapar gibi kesiyoruz.
Kesilen patatesleri kızgın yağın içine atarak her iki tarafı güzelce kızarıncaya kadar kızartıp, üstüne tuz serpiyoruz.
Havlu kağıt üzerine çıkararak fazla yağını çektirip servis tabağına aldığımız hindi kavurmanın etrafına dizerek servise sunuyoruz.







Patates Kızartmalı Hindi Kavurma Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Patates Kızartmalı Hindi Kavurma 6,540 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort