| 
 
 
 | 
Pastırmalı ve Kuru Domatesli Kokteyl Börek | 
  | 
Anton 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.02.2014 
Mesajlar: 35 Şehir: Sen Petersburg | 
Kısa URL: https://ml.md/lc129165 
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2017 
1,399 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 yufka
 
50 gr pastırma
 
5 parça kuru domates
 
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 
1 sivri biber
 
Kızartmak için ayçiçek yağı
 
 
Yufkaları üst üste tezgaha yayın ve 16 eşit parçaya bölün. Pastırmaları ve kuru domatesleri küçük parçalar şeklinde doğrayın. Sivri biberin çekirdeklerini çıkarıp kıyın. Kaşar peyniri ve doğranmış tüm malzemeyi bir kapta harmanlayın. Hazırladığınız harçtan yufkaların içine koyarak minik sigara börekleri şeklinde sıkıca sarın. Ayçiçek yağını tavada ısıtıp börekleri kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |