|
|
Pastırmalı Piliç |
|
ibibik
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 09.09.2009
Mesajlar: 31 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc43052
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2009
1,843 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
1 adet piliç kuşbaşı doğranmış göğüs
1 adet kabuksuz doğranmış iri domates
8 dilim pastırma
2 adet ince doğranmış sivri biber
2 kaşık sıvı yağ
Yapılışı
Doğranmış piliç etleri sıvı yağda pembeleşene kadar pişiniriniz, soğutunuz. 40x40 ebadında iki adet folyo kesiniz. Masaya yayınız pastırma dışında bütün malzemeyi bir kapta harmanlayıp iki folyoya eşit miktarda koyunuz. 4 er dilim pastırmayı malzemenin üzerine dizip folyoları bohça gibi kapatınız. Orta ısıda fırında 15-20 dakika pişiniz.
|
|
Pastırmalı Piliç Tarifleri Tavuk Yemekleri
|
|