| 
 
| 
 
 
 | 
 
Pastırmalı Pazı | 
 
  | 
ümran 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.12.2010 
Mesajlar: 40 Şehir: Adıyaman | 
Kısa URL: https://ml.md/lc59070 
Gönderme Tarihi: 02.Oca.2011 
4,240 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
 Ayşe Tüter
 
 
1 demet pazı
 
1 çorba kaşığı pirinç
 
1 adet soğan
 
3 dilim pastırma
 
Sıvıyağ
 
1 çorba kaşığı bulgur
 
Karabiber
 
Tuz
 
 
Pazıları sirkeli suda haşlayın ve suyunu sıkın. Tencereye sıvıyağ koyup kızdırın. İçine rendelediğiniz soğanları ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra haşlayıp küçük küçük doğradığınız pazıları ekleyin. Bulguru, pirinci, karabiberi ve tuzu ilave edin. En son küçük küçük doğranmış pastırmaları ekleyin. 1 çay bardağı su koyup kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Pastırmalı Pazı Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |