| 
 
 
 | 
Pastırmalı Keçi Bonfile Sarma | 
  | 
limontuzu 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.05.2015 
Mesajlar: 25 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc107826 
Gönderme Tarihi: 23.May.2015 
1,352 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 dilim Keçi eti dilim bonfile
 
8 dilim pastırma
 
Tuz
 
1 tatlı kaşığı Karabiber
 
4 ince dilim peynir (taze kaşar veya dil peynir)
 
Kızartmak için:
 
250 gr kızartma yağı
 
 
Keçi bonfileleri kasapta iyice döverek inceltin. Her bonfileye tuz ve karabiber serpin, üzerine ikişer dilim pastırma serin. İnce ve küçük bir parça peynir eklediğiniz bonfileleri rulo şeklinde sarın. İki yerinden kürdan batırdığınız rulo bonfileleri kızgın yağda kızartın. Kürdanları çıkartarak sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |