| 
 
| 
 
 
 | 
 
Parça Etli Türlü | 
 
  | 
tarifsayar 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.10.2016 
Mesajlar: 26 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120142 
Gönderme Tarihi: 08.Ekm.2016 
1,146 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gr parça et
 
2 adet kuru soğan
 
5 adet çarliston biber
 
3 adet havuç
 
2 adet kırmızı biber
 
2 çorba kaşığı biber salçası
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 çay kaşığı pul biber
 
50 gr yağ
 
3 adet patates
 
Tuz
 
 
Yağı tencereye koyun. Eti kısık ateşte suyunu bırakıp çekene kadar pişmeye bırakın. Pişince yemeklik doğradığınız soğanları ekleyin. Biraz bu şekilde kavurup sonra halka halka doğradığınız havuçları, küp küp doğradığınız patatesleri ve yemeklik doğradığınız biberleri ekleyin. Salçayı ilave edip biraz karıştırın. Salçanın kokusu çıkınca 4 bardak kadar kaynar su ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Baharatlarını ekleyin. Pişmeye bırakın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Parça Etli Türlü Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |