1 su bardağı Pakmaya Pudra Şekeri
3 adet yumurta
2 paket Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
1 paket Pakmaya Şekerli Vanilin
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı sıvı yağ
5,5 su bardağı un
Üzeri için:
1 paket Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolatası
Yoğurma kabının içinde Pakmaya Pudra Şekeri, yumurtaları, Pakmaya Hamur Kabartma Tozlarını, şekerli vanilini, sıvıyağı ve kremayı çırpma teliyle çırpın.
Unu azar azar ekleyerek ele yapışmayacak, yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun.
Hamurun üzerini bir bezle örtün. Oda ısısında yarım saat bekletin.
Dinlendirdiğiniz hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar alıp avucunuzda yuvarlayın. Her kurabiye hamurunun üzerini Pakmaya Sütlü KurabiyeÇikolatasına batırın.
Kurabiye hamurlarını yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Fırını 180 dereceye ayarlayın ve tepsiyi yerleştirin. 20-25 dakika pişirdikten sonra ikinci tepsiyi yerleştirin.
Ilık veya soğuk servis yapın.
|