|
|
Papaz Yahnisi (Kütahya) |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc116708
Gönderme Tarihi: 07.May.2016
1,756 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.kulturportali.gov.tr
1,5 Kg koyun incik eti
10-15 adet dikmecik soğan
2 baş sarımsak
½ fincan sirke
Karabiber
Kırmızıbiber
Tarçın
Yenibahar
Etler bir tencerede haşlanır. İyice pişirince tencereden başka bir yere alınır. suyun içine soğan ve sarımsak atılır. Yumuşayıncaya kadar haşlanır. Kenara ayırdığımız haşlanmış etler de tekrar tencereye konur, baharatları ilave edilerek 10-15 dakika kaynatılır. En son ½ fincan sirke ilavesi ile servise hazır olur. Sıcak olarak servis yapılır.
|
|
Papaz Yahnisi (Kütahya) Tarifleri Denizli Yemekleri
|
|