| 
 
| 
 
 
 | 
 
Papatya Tartölet | 
 
  | 
saniye erozan 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.05.2014 
Mesajlar: 23 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc98073 
Gönderme Tarihi: 08.May.2014 
1,968 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 gr un
 
125 gr margarin
 
50 gr pudra şekeri
 
0,5 çay kaşığı tuz
 
1 adet yumurta
 
1 adet rendelenmiş limon kabuğu
 
250 gr ceviz içi
 
125 gr pudra şekeri
 
50 gr toz antep fıstığı
 
4 adet yumurta
 
50 gr badem içi
 
1 adet limon kabuğu
 
1 paket vanilya
 
3 yemek kaşığı kayısı marmeladı
 
 
Hamur için gerekli malzemeleri harmanlayıp ele yapışmayan bir hamur yoğurun. Yağladığınız tartölet kalıplarına hamuru paylaştırın. İç harcı için yumurta, çekilmiş ceviz içi, vanilya, pudra şeker, rendelenmiş limon kabuğunu karıştırıp tart hamurlarının üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Üzerlerine kayısı marmeladı sürüp toz antep fıstığı serpin. Bademleri boyuna ikiye bölüp tartöletlerin üzerine papatya şeklinde yerleştirin. Servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Papatya Tartölet Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |