|
|
Papara (Konya) |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc38637
Gönderme Tarihi: 30.Tem.2009
5,310 defa indirildi / yazdırıldı
|
Konya Emniyet Müdürlüğü
Ekmekler derin bir tabağa doğranır. Ayrı bir yerde tereyağı kızartılır ve soğanlar düzgün bir şekilde doğranıp, salça ile birlikte tereyağında kızartılır. Yeteri miktarda su ilave edildikten sonra, suyun kaynamasını bekleriz. Su kaynadıktan sonra içine ufalanmış tulum peyniri ilave edilir. Biraz daha kaynadıktan sonra tencere ateşten alınır. Ve bu oluşan karışımı daha önceden doğradığımız ekmeklerin üzerine dökülür. Üzeri karabiber ve maydanoz ile süslenir.
|
|
Papara (Konya) Tarifleri İç Anadolu Yemekleri
|
|